Home | Miedema Makelaardij

De ondernemende makelaar!

Wie is Renske Miedema
Wie is
Renske Miedema?

Even voorstellen


Mijn naam is Renske Miedema. Ik heb in de loop der jaren ervaring opgebouwd op het gebied van commercieel vastgoed. Ik adviseer bij de aan- en verkoop, aan- en verhuur en het beheer van winkels en kantoren. Ik ben altijd op zoek naar locaties voor verschillende retailers en kantoorgebruikers. Mijn contacten met huurders, verhuurders, kopers en verkopers zijn zeer divers. Met een hotelschool achtergrond is het mijn doel om de gastvrijheid vanuit de hotelwereld in de vastgoedwereld te brengen. De gebruiker staat bij mij voorop want daar begint het tenslotte mee!

Op 31 mei 2018 ondertekende ik officieel mijn Master of Science in Real Estate (MSRE) titel op de Graduation Day van de Amsterdam School of Real Estate (ASRE). Deze intensieve maar zeer interessante twee jaar had ik niet willen missen. Als specialisatie heb ik gekozen voor Gebieds- en Vastgoedontwikkeling waarbij de focus ligt op het ontwikkelen in de bestaande stad. In een stad als Den Haag zie ik interessante herontwikkelingsopgaven waarmee ik met de opgedane kennis en mijn praktijkervaring zowel inhoudelijke als procesmatige vraagstukken als professional kan beantwoorden.

 

Verder heeft het afsluitende halfjaar mij de mogelijkheid gegeven om een verkennend onderzoek te doen naar de toepassing van een flexibel winkelconcept in winkelcentra. Eerder volgde ik onderwijs aan de Hogere Hotelschool waar gastvrijheid vanzelfsprekend bovenaan staat en waar alles draait om de tevredenheid van de gast. In het winkellandschap moeten - net als in de gastvrijheidsindustrie, de wensen van de gast - de wensen van de veranderende consument, bovenaan staan. Gasten en zo ook consumenten moeten een plezierige ervaring hebben waardoor ze terugkomen. Met alle opgedane kennis en vaardigheden van de gehele MSRE-opleiding heb ik alle mogelijkheden om technieken uit de hotelwereld in de vastgoedwereld toe te passen.

 

Als je benieuwd bent naar de inhoud van mijn scriptie klik dan hier